GÅTUR VED VESTERHAVET

Gåtur ved Vesterhavet

Hør suset fra Vesterhavet her ?

En dejlig weekend ved Vesterhavet med en lang gåtur på stranden søndag formiddag med en lille kaffepause i Søndervig i skønt solskinsvejr og godt selskab.

Turen blev på 17km i alt, men vigtigst af alt – vi gav os tid til at stoppe op og nyde de små oplevelser, der er på en gåtur. Vi har rigtig godt af den motion vi får på turen, men vi har lige så meget brug for at være til stede og huske også at få oplevelserne med hjem.

Naturen har så mange skønne oplevelser at byde på. Store og små.

Disse ture er med på min liste af dejlige oplevelsesgåture og her på siden vil jeg dele nogle af de oplevelser, jeg får på mine gåture  – forhåbentlig giver det jer lidt inspiration til, at komme ud og få nogle dejlige oplevelser.

Husk at følge meet&move på FB, hvor jeg laver opslag med oplevelsesgåture.

 

Leave a Reply