Hvad afgør om noget er en oplevelse

Hvad afgør egentlig om noget er en oplevelse og om den er stor eller lille? Er det prisen, er det varighed, er det indhold, eller noget helt fjerde?

Jeg tænker, at for nogen er en oplevelse blot det, at lege med en bold i haven, for andre skal der måske en rejse til et fjernt land til. Heldigvis er vi forskellige.

OPLEVELSESGÅTURE

Oplevelse på Gendarmstien
Oplevelse på Gendarmstien

Jeg påstår, at jeg laver oplevelsesgåture – mindre gåture med en aktivitet tilknyttet. For mig er det oplevelser – ja gåturen i sig selv er en oplevelse for mig. I princippet behøver der for mit vedkommende ikke nødvendigvis at være en aktivitet tilknyttet, men jeg synes, det er sjovt at lave og det giver en ekstra dimension.

Det er helt bestemt også en oplevelse at møde de mennesker, der deltager på mine gåture – både kendte og nye ansigter og jeg glæder mig over hver en deltager.

Sidste weekend gik jeg et lille stykke af Gendarmstien ved Sønderborg sammen med en veninde og gåturen var i sig selv en oplevelse, men der var også mange små undervejs.

F.eks. cyklen på billedet gjorde et indtryk på mig og jeg tænker stadig på den. Hvorfor var den der, betød det noget, hvem har sat den op, hvor længe har den hængt der? Jeg får sikkert aldrig svaret, men for mig var det en oplevelse. Jeg synes ikke jeg kan graduere en oplevelse. Jeg glæder mig blot over alle dem jeg får.

Hvad er en oplevelse for dig? Har du lyst til at fortælle? Ønsker dig mange oplevelser Jette

ps. følg meetandmove på fb, så du ikke går glip af en oplevelsesgåtur

 

Leave a Reply