GO for IT

Du kan vælge at oversætte det som ”tro på det”/”gør det” eller bogstaveligt ”gå efter IT”

IT er kommet for at blive på godt og ondt.

Det er ingen hemmelighed at den digitale verden får os til at sidde mere og mere ned foran computeren både på arbejde og hjemme med risiko for en mere stillesiddende livsstil. Selv græsslåmaskinen og støvsugeren, som ellers fik os til at gå nogle skridt, kan nu køre af sig selv.

Hvad gør vi så?!?

Tja hvis vi ikke vil risikere at få følgesygdomme af stillesiddende adfærd, så må vi finde andet, der kan få os til at lette rumpetten – og hvorfor ikke IT – eller i hvert fald hjælp fra netop det digitale. Så heldigvis er der også en plus side af alt det her digitale/IT stads – når det gælder om, at få rørt os lidt.

JEG ER IKKE DEN HURTIGSTE KNALLERT PÅ HAVNEN

Det går op og ned
Ugens resultat

Motivation til flere skidt
Dagens skridt

 

Jeg har fået et Swiss Peak ur, der tæller skridt, kalorier, viser puls mm. og sender data via bluetooth til min mobil. Ja ja, jeg ved godt, at det ikke er noget nyt – tværtimod, så er der sikkert mange af jer, der allerede har gjort brug af det i lang tid, men jeg er altså ikke den hurtigste knallert på havnen, når det gælder den slags hjælpemidler.

Allerede efter kort tid, kan jeg mærke, hvordan det motiverer mig til, at få bevæget mig mere i løbet af dagen. Jeg har sat den til standard 10.000 skridt – og ja det kræver altså en indsats og indrømmet – min glorie skinner ikke. Jeg når ikke de 10.000 skridt hver dag, men det gør mig mere opmærksom på, at få nogle ekstra skridt på kontoen. Jeg har også sat den til at ”vække” mig, når jeg har siddet stille for længe – 30 min, så er det tid til at lette bagdelen og bevæge mig lidt – og indtil nu virker det – ALTSÅ når jeg husker at få det ladet op – det er jo IT!!!!!!

 

Indimellem kan det godt betale sig at kaste sig over lidt nyt ”legetøj” for at puste liv i motivationen.

Så for mig er alle 3 oversættelser aktuelle.

Go for IT! meet&move

Leave a Reply