JuleGÅTUR – mød Rudolf d. 2. dec. kl. 13.00

Ingen jul uden juletræer, julegodter og RUDOLF. I år går turen ned omkring Søndermose v/Vester Nebel (ca. 3,5 km)og bagefter skal vi nyde Roberts hyggelige juleunivers med juletræer, julepynt til haven eller kirkegården, julegæs, julepølser og ikke mindst Rådyret Rudolf og hans familie i baghaven.

Robert fortæller om dyrene og juletræsplantagen og kan helt sikkert også fortælle en god jagthistorie. Vi bliver budt på lidt smagsprøver af Roberts hjemmelavede pølser, som også kan købes. I Fryderiet vil der være mulighed for at købe portvin, øl eller rødvin til julemaden.

Juletur
Juletur – besøg Rudolf

Børn er velkommen, hvis de er friske på gåturen inden besøget hos Robert og Rudolf. Der kommer lidt stigning på vejen.

Jeg er sikker på at julestemningen er i hus efter denne tur, som er gratis

Leave a Reply