Nyt år igang

2019 er i gang og første gåtur var ret impulsiv fra min side – en tur på 5,5 km nytårsdag og selv om det var med kort frist, var der stor interesse og vi endte med at være 22 afsted på en frisk og blæsende tur. En skøn måde at starte det nye år på.

Der kommer flere spændende ture i 2019 (synes jeg selv). Den næste er en lidt længere tur ca. 7,5 km som bliver baseret på Gå-bogen af Professor, Bente Klarlund Pedersen. Jeg tager nogle emner fra bogen op, som gåturen bliver bygget op omkring.

Gåtur
Gå, så går det nok

OG jeg har været så heldig at få Bente til at signere og sponsere en bog, som der bliver trukket lod om blandt deltagerne på turen.

Turen bliver slået op som begivenhed på FB inden udgangen af januar, så hold øje med siden 🙂

Jeg håber vi ses.

Jette

Leave a Reply