Næste gåtur 24. feb. kl. 14 – Vind Gå-bogen på gå-tur

Jeg har været så heldig, at overlæge og Professor, Bente Klarlund Pedersen har sponseret en signeret udgave af Gå-bogen. Denne gåtur tager udgangspunkt i bogen, på den måde, at vi laver nogle stop undervejs hvor nogle af emnerne bliver taget op. Efter turen trækker vi lod om bogen blandt deltagerne.

Gåtur
Gå, så går det nok

Vi skal gå ca. 7,5 km fra P-pladsen v/Parkhallen og rundt i området omkring Marielund/Bramdrup skov. Turen kommer til at foregå på grus, asfalt og trampestier og det kommer til både at gå op og ned. Det kan være lidt smattet nogle steder, så tag tøj og fodtøj på efter forholdende. Når vi er færdig med turen, er der mulighed for en kop kaffe i pavillonerne i Byparken bag Parkhallen, hvor lodtrækningen også foregår.

Jeg håber rigtig mange har lyst til at deltage. Pris for turen er kr. 20,00 som betales kontant eller med mobile-pay ved turens begyndelse.

Leave a Reply