Hvor sætter du dit X for din fremtid?

I disse tider hvor masser af ansigter og løfter ”pryder” lygtepælene, skal vi forholde os til fremtiden og hvad vi tror på. Det kan nogen gange føles svært – for hvem ved, hvad fremtiden bringer. Men det er vigtigt at vi træffer et valg.

Fremtiden

Et aktivt valg
Træf dit valg

Der er også mange andre valg for vores fremtid, vi skal træffe. Det gælder ikke kun i politik, det gælder også for os selv og vores fysiske situation – i hvert fald for de fleste. Vi er selvfølgelig ikke selv herre over udefra kommende ting, så som sygdom og uheld, men i det omfang det er muligt, bør vi også træffe et aktivt valg om, hvordan vi gerne vil leve vores liv, når vi når senior alderen. I dag er der heldigvis mange hjælpemidler og muligheder for at være fysisk aktiv, også selv om man er begrænset i større eller mindre omfang.

Valg

Vil vi selv kunne klare os – komme ud af sengen, tage ud og handle, passe haven, rejse, lege med børnebørn/oldebørn etc., så er det også vigtigt, at vi træffer et valg for vores krops fysiske fremtid. Forhåbentligt er dette valg lidt lettere end politik, der er i hvert fald kun én, der kan pege fingre, når valgløftet ikke bliver indfriet – det er os selv 😉

Socialt samvær

Det er ikke lige let for alle, at tage sig sammen til at få lavet noget fysisk aktivitet, slet ikke hvis man ikke har været vant til det. Det er meget nemmere, hvis man gør det sammen med andre. Der findes i dag mange gode aktiviteter i diverse foreninger og ofte har kommunerne også nogle gode tilbud, som man kan tilmelde sig, det giver samtidig et socialt netværk, som også er vigtigt for os – i alle aldre.

 

Så min opfodring – træf det aktive valg for din fremtid.

 

Vil du høre mere om hvordan du kan få hjælp til, at få mere bevægelse ind i hverdagen, så se mere på meetandmove.dk

God valgkamp

Jette

Leave a Reply